7 september, 17 - 22

Eagle Amsterdam

HET FEEST

Corner time is een all-gender kink-positieve party voor age players. Het is een kinky play party met age play, fetish, bdsm, seks en knuffels.

Sfeer

De sfeer is vriendelijk, warm, speels, respectvol, kinky, open-minded.

Dresscode

Kleed je voor een feestje! Ga als schooljongen, padvinder, cheerleader, mama's kleine meisje, dirty daddy, babygirl, (te) gekke tante, geboeide little, strenge leraar, beauty pageant, poesje, leather daddy, baby goth, drill sergeant, wees de bunny boy. Draag je beste cookie monster t-shirt, latex jurk, romper, papa's tuxedo overhemd, ruches jurkje, spongebob boxershorts, kniehoge kousen, schooluniform, politie-uniform, fifties geïnspireerde lingerie, strikjes in je haar, leren tuig, minirok met cute onderbroekje (of zonder), daddy bretels, frilly roze lingerie, touw harnas, je neon puppy outfit. Wees sexy. Beslist geen saaie alledaagse kleding, absoluut geen "ik kleed me uit tot op mijn ondergoed" outfits. Jouw body type vinden we niet boeiend, we kijken naar je outfit. Vergeet niet om je favoriete snoezeldoekje, je drinkbeker en je beste spankinggerei toe te voegen.

Luiers

Luiers zijn cool, maar sommige mensen vinden luiers onhygiënisch. Dus voorkom lekken of geurtjes en verschoon op tijd. Absoluut GEEN bruine luiers toegestaan. 

Wat kun je verwachten

Corner time is een lieve speelse kinky party voor mensen vanaf 21 jaar. Het is een mix van BDSM play, kinky seks en age play. De bezoekers zijn vriendelijk en speels, ze hebben het naar hun zin en er zijn hosts die ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt. Snoep en krentenbollen zijn gratis, en je kunt drinken en drank kopen aan de bar. Eagle Amsterdam heeft drie ruimtes: het bargedeelte, de bovenverdieping en de benedenverdieping. Het bargedeelte is perfect voor gezelligheid. Boven en beneden zijn perfect om te spelen, zoals spanking, straf, knuffels, seks hoe jij het wilt, en kleurplaten. Voel je vrij om te spelen, of om te kijken hoe mensen spelen.

Hoe je te gedragen

  • Alsof je te gast bent. Wees beleefd en vriendelijk tegen de mensen die je nog niet kent. Hou je aan de dresscode. We hebben een leeftijdsgrens van 21 jaar en ouder.
  • Als je iemand beter wilt leren kennen, is hallo zeggen een heel goed begin. Als iemand niet echt met je wil praten, of als jij niet echt met iemand wil praten, dan is dat prima. Op elk moment in het gesprek kun je gewoon zeggen: "oké tot later, veel plezier nog".
  • Als mensen bezig zijn met seks, BDSM of anderszins intiem spel, stoor ze dan alsjeblieft niet. Je kunt kijken, maar houd een respectvolle afstand.
  • Vraag het vooraf wanneer je iemand op een intieme manier wilt aanraken. Halsbanden, luiers en seksspeeltjes worden ook als intieme zones beschouwd.
  • Benader mensen respectvol, niet alsof ze gelijk al je verzorger / little / puppy / handler / sub / dom zijn.
  • Niet iedereen voelt zich op zijn gemak als je meteen een rollenspel speelt in plaats van eerst hallo te zeggen.
  • Als je, door wat dan ook, een natte plek achterlaat, maak het zelf even schoon met het papier en ontsmettingsmiddel wat klaarstaat.
  • Telefoons zijn niet toegestaan, behalve bij de voordeur. Privacy is belangrijk.

Als je vragen hebt, stel ze dan aan een van de vrijwilligers of aan de mensen achter de bar. ELKE vraag is goed: er zijn hier geen domme vragen. Als je je ongemakkelijk voelt over iemand, kun je dat altijd aan een gastheer of het barpersoneel vertellen, en we zullen het vriendelijk en professioneel afhandelen.

Onze party-agenda

Met Google en Apple agenda kun je onze party-agenda volgen om te zien wanneer de volgende Corner time is. Updates verschijnen dan automatisch in je eigen agenda.

Voor Google Calendar klik HIER (het beste is om dit de eerste keer in je browser te doen vanaf je PC / laptop, niet elke telefoon kan dit).

Voor Apple Agenda klik HIER.

Neem contact op met

Als je vragen hebt over het feest, tickets of de regels, stuur ons dan gerust een mailtje via info@cornertime.nl

Tickets en drankjes

Je kunt je ticket op deze website kopen, of aan de deur voor €20,00* indien nog beschikbaar. Daarnaast hanteren we een minimale besteding van twee drankjes per persoon.
(* exclusief minimale fee van € 1,18)

Tickets

Partners

   

The Puppeteer Entertainment, KvK 64928462, BTW: 191350515B02, info@ready-2-play.nl

Warmoesstraat 90, 1012 JH Amsterdam, Telefoon: 0614431506