9 juli, 15 - 21 Eagle Amsterdam The Puppy-edition

Het Feest

Ready2Play Puppy Edition is een men-only feest waar de ruimte en sfeer is om in een veilige setting vrij te kunnen experimenteren met het hele spectrum van Pup-play. Pups en Handlers kunnen hier samen spelen, maar ook elkaar ontmoeten. Verder is het de ideale kans om Pup-play te combineren met BDSM. De mix van ervaren en minder ervaren mensen geeft de kans om nieuwe ervaringen op te doen en te experimenten. Het is in elk geval een feest waar je samen met anderen kunt genieten van je Pupfetisj/kink.

De Locatie

Het feest vindt plaats in De Eagle Amsterdam. De atmosfeer van de locatie nodigt erg uit om te spelen en te chillen. Samen met de Eagle maken we gebruik van verschillende attributen om het BDSM-spel te bevorderen en zal er met de inrichting van de speelruimte ingespeeld op de wat Pups leuk vinden. De Eagle biedt een ideale mix om te chillen en te spelen.

Eerste keer?

Het feest is uiteraard niet alleen bedoeld voor ervaren spelers. Ook als first-timer kan je in een veilige omgeving de sfeer proeven van een BDSM-feest. Kom je voor de eerste keer? Laat dit bij de ingang vooral weten. Dan kunnen we, indien je daar interesse in hebt, je rondleiden en introduceren aan de andere mensen. Heb je na het lezen van deze tekst nog vragen, stuur gerust een mail naar ons.

Huisregels

  • Toegang tot het feest is vanaf 18 jaar.
  • Dresscode is Pup of Handler. Geen 100% naakt en geen streetwear.
  • Men-only
  • Drugs is niet toegestaan
  • Garderobe (gratis) is verplicht
  • Veilige seks. De focus van het feest ligt op Pupplay al dan niet in combinatie met BDSM; niet op seks. Dit houdt echter niet in dat er niet gesekst wordt. Condooms en glijmiddel zijn vrij beschikbaar.
  • Er mag geen foto– en/of filmmateriaal gemaakt worden.
  • Je dient minimaal twee consumpties aan de bar te bestellen
  • Stoor de anderen niet in hun spel.
  • Personeel heeft altijd gelijk.

Mis je iets?

Samen met de Eagle Amsterdam hebben we wat extra mogelijkheden gecreëerd om leuk en sfeervol te kunnen spelen. Mis je nog iets, laat het ons in elk geval weten, dan kunnen we kijken of we dat de volgende party kunnen realiseren.

Abonneer je op onze agenda

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen op het feest. Denk hierbij aan meehelpen bij de garderobe, Dungeon Masters, workshoptrainer. Heb je leuke ideeën die je kunt demonstreren op het feest, dan kunnen wij daar gemakkelijk ruimte voor creëren. Spreekt dit je aan, stuur een mail naar info@ready-2-play.nl.

Tickets aan de deur: €20,–, mits we niet zijn uitverkocht.

Corona

Zowel voor Google agenda als Apple bieden we de agenda aan, zodat je je kunt abonneren. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van onze events en krijg je wijzigingen automatisch door.

Voor Google-agenda klik je HIER. (Abonneren gaat het beste via een browser op je computer/laptop, niet elke telefoon is even handig met het abonneren op Google-agenda's)

Voor Apple-agenda klik je HIER.

Mpox/Apenpokken

Na een uitbraak in 2022 biedt te GGD weer vaccinaties aan (waarschijnlijk met het oog op de komende zomervakanties).

Voor wie nog geen vaccinatie tegen apenpokken heeft, het loket is open. Zie website van Mantotman

Koop je tickets

Tickets koop je hieronder voor € 15,00* of aan de deur: €20,00*, mits we niet zijn uitverkocht.
(* exclusief fee van minimaal € 1,18)

Tickets

Tijdens het betaalproces kun je een account aanmaken. Wij adviseren je dit te doen, want dan kun je in je account altijd je tickets overzichtelijk terugvinden.

Partners

The Puppeteer Entertainment, KvK 64928462, BTW: 191350515B02, info@ready-2-play.nl
Warmoesstraat 90, 1012 JH Amsterdam, Telefoon: 0614431506